Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site columbofil www.chinaxinge.com
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Senatorul PDL Iulian Urban - atac dur la adresa lui Ioan Oltean


10:52, Marti, 25.10.2011Războiul din sânul puterii

Senator PDL, atac fără precedent la adresa lui Ioan Oltean

 

Cotidianul, 23 oct. 2011

 

 

 

Senatorul PDL Iulian Urban a postat pe blogul personal un articol din ziarul Curentul cu titlul "Toţi oamenii lui Ioan Oltean au probleme la DNA".

"Noul secretar general ales la PDL, Ioan Oltean, a cam umplut partidul de puşcăriabili. Nu există niciun dubiu, scrie ziarul CURENTUL, că toţi politicienii au de obicei un scop suprem. Acela de a prelua puterea. De multe ori însă ei fie fac uz de mijloace „neortodoxe" pentru a-şi atinge acest deziderat, fie acţionează despotic după ce au preluat hăţurile puterii. De la acest obicei nu se abate nici secretarul general al PDL, Ioan Oltean, care apare ca punct comun în cel puţin patru cazuri de corupţie anchetate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Acest „careu de aşi" format din Ioan Nelu Botiş (fostul ministru al Muncii), Ioan Andreica (fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Crinuţa Dumitran (fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor - ANRP), dar şi Silviu Bian (preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă) are un singur numitor comun - secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Toţi cei menţionaţi mai sus, cu excepţia lui Silviu Bian, provin din organizaţia PDL Bistriţa-Năsăud, cunoscută drept „parohia" lui Oltean, politician care nu demult venea cu o propunere mercantilă legată de cum se poate promova pe linie politică", poate fi citit pe blogul lui Iulian Urban.

Postarea de pe blog nu se opreşte însă aici. „Asigur că fiecare candidat va avea o cota parte şi o va da înainte, nu după ce a pierdut sau a câştigat. Banii jos şi apoi intri în cursă. Eu cred că o campanie pentru un colegiu se poate face, în Bistriţa-Năsăud, cu 20.000 - 30.000 de euro", era de părere vicepreşedintele PD-L. În concluzie, numai intrarea la Oltean reprezenta o „cotizaţie" de 20-30.000 de euro care însă îţi asigura doar intrarea, nu şi „finalizarea" în bordelul politic. În cazul celor patru aghiotanţi ai lui Oltean, nu numai că „finalizarea" este asigurată, dar, în plus, ei chiar pot da lecţii „miticilor de la Bucureşti" în privinţa modului în care se jonglează nu doar cu mărunţiş, ci şi cu fonduri europene serioase", mai poate fi citit pe blogul senatorului PDL Iulian Urban.

Parlamentarul democrat-liberal l-a criticat în termeni duri săptămâna trecută şi pe Emil Boc. Conducerea PDL este prea slabă, "nu are cojones", iar partidul se canibalizează, aprecia Urban.

 

 

Marieta Vişan

 Senatorul PDL Iulian Urban - atac dur la adresa lui Ioan Oltean
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.