Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

FRSC - mesaj adresat crescatorilor care doresc sa ajute dezvoltarea sportului columbofil romanesc


10:55, Duminica, 27.02.2011

 

 

FRSC – mesaj adresat crescatorilor

care doresc sa ajute dezvoltarea sportului columbofil romanesc

 

 Fiecare cetatean platitor de taxe poate alege ca 2% din impozitul pe venit pe care il da statului sa ajunga la o organizatie neguvernamentala.

Atasam formularul 230 prin care puteti sa directionati 2% din impozitul pe venitul dvs. anual catre Federatia Romana de Sport Columbofil si astfel puteti ajuta la promovarea si dezvoltarea sportului columbofil in Romania. 2% este un mecanism simplu prin care fiecare dintre noi poate decide sa contribuie la promovarea sportului columbofil. 2% nu este o donatie si nu implica nici un fel de cost pentru dumneavoastra: banii pe care alegeti sa ii orientati catre FRSC ar reveni oricum statului.

Formularul se completeaza de mana, cu datele dvs. de identificare, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare celor 2% din impozit. Ea va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta “SUMA” necompletata.

Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii dvs. de domiciliu.

 Daca nu aveti timp sa va deplasati la Administratia Financiara, sau nu cunosteti adresa acestei institutii, noi va oferim posibilitatea sa trimiteti formularele completate si semnate pe adresa Federatiei Romane de Sport Columbofil: Bucuresti, sector 1, bulevardul Ion Ionescu de la Brad, nr 2B, biroul 6, pana la data de 1 mai 2011. Ne vom ocupa noi sa ducem personal formularele la Administratia Financiara de care apartineti.

 

Va multumim !Download Versiune Printabila

 

 

FRSC - invitatia presedintelui Cezar Sinca adresata UCPRFRSC Ialomita - planurile de zbor cu porumbeii maturi si puii pe anul 2012FRSC - propunere de intalnire pentru presedintii si tehnicii cluburilor sportiv-columbofile - 26 martie 2011FRSC Maramures a sarbatorit 1 an de la infiintare pe 28 ianuarie 2012Domnul Lucian Pupaza - FRSC Brasov - vanzare totala porumbei din crescatorie - partea a 6-a

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.