Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

Un club columbofil model: “GYOSPORT”, afiliat la FRSC Bucuresti - partea 1


16:37, Vineri, 03.09.2010 

Un club columbofil model:  “GYOSPORT”, afiliat la FRSC Bucuresti

 

 

Duminica, 22 august 2010, la sediul Clubul Sportiv Columbofil “GYOSPORT” din localitatea Popesti-Leordeni, afiliat la FRSC, a avut loc o frumoasa intalnire a columbofililor afiliati la acest club, cu ocazia incheierii sezonului de zboruri cu maturii 2010. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui clubului si principalul investitor in acelasi timp, domnul Giani Antonescu. Tot dansul a oferit o masa tuturor celor prezenti, membrii columbofili din cluburile “GYOSPORT” si invitatii lor, colegii din cadrul clubului “Voluntari”. Unii dintre membrii columbofili au venit la intalnire impreuna cu sotiile, iar in final petrecerea s-a dovedit a fi fost una pe cinste, dupa cum se poate observa si din fotografiile prezentate in continuare.

Inainte ca berbecutul sa se fi rumenit suficient si vinul sa se fi racit cum trebuie, a avut loc o scurta intalnire in care a fost prezentata o sinteza a rezultatelor columbofile inregistrate de catre membrii clubului “GYOSPORT” la finalul zborurilor cu maturii. Avand in vedere regulamentul de functionare al clubului, la finalul unui sezon competitional crescatorii cu rezultate mai putin bune retrogradeaza, iar in locul lor sunt admisi dintre pretendenti. Astfel, in acest an au retrogradat patru membri si au fost admisi alti 15, completand in acest fel numarul total de membri ai clubului, care este de 30. Au retrogradat domnii: Iordache Sorin, Racean Ionut, Turica Petrut si Puica Stefan si au fost admisi membrii noi de la cluburile “Traian Nitescu” si “Granitul” afiliate in prezent la FCPR.

Tot in cadrul intalnirii, presedintele clubului, domnul Giani Antonescu, a prezentat tuturor columbofililor prezenti noua masina de transport a clubului, una moderna si deosebit de performanta, marca Mercedes, in care dansul a investit o suma importanta. Capacitatea de transport a masinii este de 1500 de locuri si are printre altele urmatoarele facilitati: aer conditionat, alimentare automata cu apa, compartimente separate de hranire si adapare, boxe detasabile, lansare centralizata automata etc.
Tot in cadrul intalnirii s-au stabilit cordonatele noului parteneriat din cadrul FRSC, dintre cluburile “Gyosport”, “Voluntari” si “ICCF”. In plus, in primavara anului 2011, domnul Antonescu intentioneaza sa achizitioneze inca o masina super-performanta de transport porumbei, cu o capacitate de 2500 de locuri, pentru transportul pasarilor apartinand crescatorilor din celelalte cluburi partenere. De asemenea, pentru membrii acestor cluburi columbofile afiliate la FRSC, domnul Antonescu a adus hrana de calitate si produse auxiliare (vitamine, recuperatori, hrana minerala etc.) la cele mai bune preturi din piata.

Pentru aceasta initiativa laudabila si frumoasa petrecere adresam sincere felicitari tuturor celor prezenti, in special domnului Giani Antonescu pentru tot efortul depus si implicarea sa financiara majora.

 

Sediul clubului

 

O masina de ultima generatie, cum toti columbofilii isi doresc 

Fripturile sunt pregatite

 

 

O parte dintre invitati: columbofilii din clubul sportiv "Voluntari"

 

 

 

 

 

 

 

 

O investitie serioasa, pentru niste columbofili merituosi

 

 

Domnul Antonescu verifica toate dotarile super-masinii

 

 

 

 

O demonstratie de functionalitate si eficienta

 

 

 

 

 

 

Tot cu aceasta ocazie s-au clarificat si unele chestiuni legate de colaborarea viitoare dintre cluburile afiliate la FRSC Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

FRSC - Circulara nr. 1 din 2010FRSC Moldova - Protocol organizare concursuri columbofile 2012FRSC - imbarcare club Rahova Bucuresti - 30-04-2010FRSC Prahova - clasament sosire pui etapa derby Debretin, 2 octombrie 2011, Energy Cameron CampinaDomnul PLUGARU ANDREI, FRSC Vaslui - sesizare presedinte referitor nereguli concursuri, dec. 2016

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.