Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

FRSC - raspuns adresat conducerii FCPR referitor la propunerea proiectului de protocol


23:29, Vineri, 04.11.2011

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE SPORT COLUMBOFIL F.R.S.C

Bulevardul  Ion Ionescu de la Brad nr. 2B, sector 1, Bucureşti, Fax:021 / 26.92.635

Telefon: 0723.880.430, 0730.469.220; e-mail:  contact@frsc.ro;  frsc_romania@yahoo.com

w w w . f r s c . r o

           

 Către,


FEDERATIA CRESCĂTORILOR DE PORUMBEI DIN ROMÂNIA

-         în atenţia Comitetului Director -

 

Subscrisa Federaţia Română de Sport Columbofil persoană juridică de drept privat de utilitate publică, înfiinţată cu respectarea dispoziţiilor  art. 35-36 din Legea nr. 69/2000, pe baza Avizului nr. 4/18.03.2010 eliberat de Autoritatea Naţională de Sport şi Tineret  din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – înregistrată în Registrul federaţiilor aflat la grefa Tribunalului Bucureşti sub nr. 14/15. 06. 2010, având  Certificat de identitate Sportivă nr.  0055408 eliberat în data de 28.01.2011 de A.N.S.T., Autorizaţie de Funcţionare nr. 14/28.01.2011eliberată de A.N.S.T., Certificat de înregistrare fiscală seria A nr. 0679534,  cod de înregistrare  fiscală  nr. 27224140, cont bancar  numărul  RO60RZBR0000060012829406 deschis la Raiffeisen Bank Agentia Aerogării, cu sediul social în B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, birou 6, subsol, Sector 1 Bucureşti, telefon/fax. 0212692635, prin  Preşedinte Sinca Cezar, vă comunicăm următoarele:

 

Apreciem iniţiativa dumneavoastră, respectiv propunerea proiectului de protocol, care coincide cu obiectivele noastre cu privire la formarea unei federaţii naţionale unice,  care să organizeze un singur campionat naţional sportiv – columbofil, asigurând astfel o stare de normalitate în columbofilia română.Primordial, pentru atingerea acestui obiectiv, este stabilirea identităţii acelei instituţii care poate organiza şi coordona activitatea sportiv – columbofilă din România. Acesta este cel mai important lucru asupra căruia trebuie să ne îndreptăm atentia în viitorul apropiat şi credem că Federaţia Română de Sport Columbofil, federaţie naţională de utilitate publică – reprezintă singura formă juridică de organizare a sportului columbofil în România. Această instituţie este un bun naţional al tuturor columbofililor.

În sprijinul celor spuse, ataşăm adresa nr. 1344 / 21.04.2011, emisă de catre Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, care certifică cele prezentate mai sus.

Faţă de cele prezentate, şi în completarea proiectului de unificare a sportului columbofil din România sub egida federaţiei naţionale, vă propunem următoarele:

 

Elemente de natură organizatorică

1.                      Stabilirea de comun acord a unui calendar care va permite ca până la un anumit termen, toate asociaţiile columbofile să se transforme în cluburi sportive şi apoi, după caz, în asociaţii judeţene sportiv columbofile – conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

2.                      Până la definitivarea procedurii de constituire a cluburilor sportive, toate asociaţiile columbofile vor participa la campionatul naţional sportiv columbofil din anul 2012 pe baza scrisorii de intenţie a cărui model este prezentat pe site-ul federaţiei noastre.

3.                      Pentru această perioadă de reorganizare a sportului columbofil, propunem majorarea numărului de funcţii ale Biroului Federal al F.R.S.C. şi reorganizarea acestuia, astfel încât, până la următoarele alegeri conducerea F.R.S.C. să fie asigurată de o echipă competentă formată din persoane din toate structurile columbofile.

4.                      Propunem extinderea tuturor comisiilor de specialitate din cadrul F.R.S.C. şi reorganizarea acestora atât din punct de vedere nominal cât şi cantitativ.

 

Elemente de natură tehnică

1.                       Constituirea unei comisii, formate din persoane specializate din toate federaţiile interesate, care până la data de 01.02.2012 să finalizeze proiectul Regulamentului Naţional Sportiv.

2.                       Implementarea şi publicarea Regulamentului Naţional Sportiv – unic pentru toţi columbofilii din România.

 

 

Preşedinte F.R.S.C.

Cezar SINCA

Presedintele FRSC, domnul Cezar Sinca, intalnire de informare cu columbofilii din Prahova - partea 1Clubul “Porumbelul Calator” – FRSC Bucuresti – imagini de la o etapa de imbarcareMediatizare deosebita a FRSC in mass media romaneasca'Porumbeii oamenilor si oamenii porumbeilor' - un articol deosebit al doctorului Geronimo Branescu - FRSCFRSC invitata de catre MTS sa participe la crosul "Casiopeea-lupta impotriva cancerului de san"

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.