Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
In anul 2017 ati participat pe columbodroame? Sunteti multumiti de rezultatele obtinute?
Da
Nu
Acceptabil
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
Oneloft Race Nanjing China
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Site columbofil www.chinaxinge.com
Produse columbofile Corabia
Site-ul columbofil EBPigeon.com
FarmaVet - produse de uz zooveterinar si ptr porumbei
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Columbodromul Porumbei de Top
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international ORIZONT - Baicoi, Prahova
Columbodromul international KASKADORU
Dr Adrian Colniceanu produse columbofile
Columbodromul DALLES BUCSANI
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Columbodromul international BRASOV
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova

Reprezentantii clubului columbofil din Segarcea, afiliat la FCPR Dolj - sesizare nereguli in abuzuri - partea a 2-a


19:49, Joi, 13.04.2017 Atasat aveti procesul verbal din data de 09-05-2016 la nivel de zona DJ, OT, AG, VL, TR prin care chiar pe prima pagina se stabileste pretul de 14 lei/buc. pentru zborurile de Fond, Mare Fond si Maraton, iar domnii din Comitetul Director ai AC Dolj in data de 18-05-2016 au luat decizia ca din toate aceste judete numai clubul 8 Segarcea sa plateasca suma de 18 lei/buc. (decizie care e azi pe site-ul AC DOLJ si pe care am atasat-o), datorita faptului ca nu am participat cu ei la concursurile de viteza si demifond, lucru care nu contravine cu nimic RNS-ului, altfel eram demult in comisiile de disciplina si suspendati.

Pe langa aceste aspecte mentionam ca noi, crescatorii din Segarcea, facem eforturi financiare suplimentare, in sensul ca la 4-5 etape de Mare Fond si Maraton trebuie sa ajungem la Craiova iar deplasarea unui numar de 700-800 porumbei costa pentru ca sunt 80 km dus-intors, precum si deplasarea pentru desigilare, iar ei vin cu sume suplimentare si la plata porumbeilor. Interesele au facut ca sa fie centru la Amarasti, pentru ca acolo este d-nul Cioaca care are o relatie de subordonare fata de d-nul Gatejescu foarte buna.

 

 

 

 

 

COMUNICAT AC DOLJ - „IGG”

18/05/2016 acdolj

 

CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIATIEI COLUMBOFILE A JUDETULUI DOLJ ” IOAN GELU GATEJESCU” A STABILIT CA MEMBRI ASOCIATIEI CARE NU AU PARTICIPAT IN CAMPIONATUL JUDETEAN 2016 LA CONCURSURILE DE VITEZA SI DEMIFOND SA ACHITE UN TARIF DE 18 LEI/PORUMBEL PENTRU PARTICIPAREA LA CELE NOUA CONCURSURI DE FOND, MARE FOND SI MARATON.

ACEASTA DECIZIE ESTE INTEMEIATA PE FAPTUL CA MAJORITATEA MEMBRILOR CLUBURILOR 8 SI 13 SEGARCEA NU AU RESPECTAT HOTARARILE ADUNARII GENERALE A ACESTEIA (FEBRUARIE 2016), CONFORM CAREIA TOTI CRESCATORII ASOCIATIEI VOR PARTICIPA IN CAMPIONATUL JUDETEAN LA TOATE CATEGORIILE DE CONCURS, HOTARARE REITERATA LA ULTIMA SEDINTA DE CONSILIU DIRECTOR UNDE AU PARTICIPAT TOTI REPREZENTANTII ACESTOR CLUBURI SI AU FOST DE ACORD CU PARTICIPAREA COMUNA IN CAMPIONATUL JUDETEAN.

DE ASEMENEA, COMUNICAM MEMBRILOR ASOCIATIEI CA LA NIVELUL ZONEI DE FOND S-A LUAT DECIZIA VERIFICARII SERIILOR PORUMBEILOR ANGAJATI LA CONCURS, IN VEDEREA PLATII TUTUROR PENTRU CONCURSURILE DE FOND, MARE FOND SI MARATON.(NU SE VA PERMITE ROTIREA PORUMBEILOR, FIIND NECESARA ACHITAREA INTEGRALA A TUTUROR PORUMBEILOR ANGAJATI LA ACESTE CONCURSURI).

VA SOLICITAM CA LA ACEST CONCURS MEMBRI ASOCIATIEI CU RESTANTE FINANCIARE FATA DE ACEASTA SA LE ACHITE INTEGRAL  LA RESPONSABILUL FINANCIAR AL ASOCIATIEI.

MASINA IN CARE SE VOR IMBARCA PORUMBEII VA FI PREZENTA LA CENTRUL SEGARCEA IN DATA DE 19-05-2016 - ORELE 10.00.

 

CONSILIUL DIRECTOR AL AC DOLJ”IGG”

 

 

 

 

Grupul columbofil ANONYMOUS revine cu noi materiale referitoare la modul cum se poate frauda in cadrul concursurilor !De ce am ales un columbofil ? - Alina Macovei, Urlati, Prahova, septembrie 2014Asociatia Columbofila `Voiajorul` Arad - festivitate premiere - nov. 2009Despre antrenamentele porumbeilor - Extrase din cartea “Formula Succesului in Sportul Columbofil”In FCPR: `Cine ciocul nu opreste, invitatie primeste!`


Comentarii

postat la 23:38, Joi, 13.04.2017 de florica

are dreptate cine a scris aicea da` io nu mi dau numele exact ca sare gatejescu pe noi si ne suspenda
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2017 RRP. Toate drepturile rezervate.