Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Dl. Florin Bak - Scrisoare deschisa adresata conducerii FCPR - 22 octombrie 2016


21:36, Duminica, 23.10.2016 SCRISOARE DESCHISA ADRESATA CONDUCERII FNCPR, PRESEDINTE Marius Tunduc

DILEMA COLUMBOFILILOR DIN FNCPR

 

 

 

 

 

 

 

In aceasta perioada tulbure, inainte de ADUNAREA GENERALA, dupa intilnirea de la Piatra Neamt se contureaza urmatoarea concluzie legata de Comunicatul dat publicitatii pe pagina FNCPR. Totul e facatura......sau nu .... De ce nu !!! ??? Totul miroase a facatura an acest circ ce se poate transforma in mare "scandal"... Si chiar daca ar avea un amestec Marius Tunduc, nu putea spune altceva in spatiul public, pe facebook, unde este deosebit de activ in ultimele zile. Bine sau rau, ramine de vazut. Cred ca se urmareste altceva si s-a aruncat pe piata aceasta "fumigena” a COMUNICATULUI dupa intilnirea de la Piatra Neamt din 15 10. 2016.

Niciodata pina acum, dupa cite stiu eu, nu a existat o stare de debusolare, incertitudine si neincredere in conducerea FNCPR. Situatia se complica si mai mult cind se pune in discutie persoana PRESEDINTELUI Marius Tunduc, pe zi ce trece mai contestat si mai controversat.

Nu exista transparenta, nu exista consultarea principalilor actori si anume COLUMBOFILII PLATITORI DE COTIZATIE. Zilnic apar grupari ce parasesc nemultumiti tabara FNCPR indreptindu-se spre alte entitati columbofile ....sa nu ne mai "imbatam cu apa rece", situatia este deosebit de tensionata.

Toata povestea are ceva halucinat. S-a ajuns mult prea departe. E vorba probabil de un "razboi" intern in FNCPR – participa cele DOUA TABERE CE SE CONTUREAZA PE ZI CE TRECE ....!!!, dar si alti "actori" aparuti in tumultoasa disputa pro sau contra ...!!! Sunt implicati si alti sustinatori de conjunctura, acei profitori de moment din tabara lingusitorilor de serviciu. E un razboi intern in FNCPR acum inainte de ADUNAREA GENERALA A FNCPR din 27.11. 2016 ???

 

Asistam in plus la o saranbanda de speculatii si presupuneri in spatiul public, aici pe facebook si alte site-uri pro sau contra, unora sau altora, care accentueaza atmosfera tenebroasa, de suspiciune si un soi de "razboi rece" . E un joc de oglinzi cu farame de adevar si multe minciuni, de diversiuni si intoxicari. Nici nu stii pe unde se afla adevarul. Probabil ca nicaieri......sau in visele de noapte ale unora. Daca totusi e ceva adevarat, acesta o reprezinta faptul ca situatia ar putea degenera spre un scandal si mai mare chiar in plenul Adunarii Generale, un soi de "Watergate" mioritic cu final imprevizibil .... Trebuie facut ceva in scurta perioada care a mai ramas, columbofili sunt mobilizati sa plateasca cotizatii in aceasta perioada, sunt nemultumiti si contesta permanent incertitudinea din FNCPR. Ce sa spunem oamenilor domnule PRESEDINTE Marius Tunduc ??? Cit sa mai umblam prin tirg cu "cioara vopsita" pretextind ca e PORUMBEL ALB ???

  

 

 

55 de membri din cadrul FCPR Dolj se inscriu la UCPR !16 intrebari importante pe adresa domnului Florin Bilan, presedintele F.C.P.R.Scandalul de la FCPR Buftea - RRP.RO nu a postat documente false !!!Dl. RAILEANU VASILE - aprecieri pe marginea masurilor disperate luate de conducerea FCPR pentru a nu pierde alegerile !Raportul activitatii fostului presedinte al FCPR, dl. Florin Moldovan


Comentarii

postat la 09:49, Sambata, 31.12.2016 de SORIN

Fratilor la noi la Campions Legue de cind e Baltatu mare sef a ajuns Baltata aproape moarta in cotet si cu c….l in usa … Are saracu o imagine atita de sifonata incit vree sa o invite pe Andrea Marin sa il mai spele olecuta …cica fata cere citeva miii de euroi pe ora da nui bai ca tot noi platim ....creste cotizatia inca o odata la anu si gata ... maine –poimiine o sal vedem pe alde Baltatu la SURPRIZE / SURPRIZE zimbind cu dintii aia noi ,, ca doar acolo nu fusese ....baltatule sa sti ca nici macar tanti Andrea nu te mai resusciteaza ba baiatule ....si apropo pe surse.ro aflai ca UCPul o invita pe Mihaela Radulescu sa le prezinte campiionii in ianuarie la expo a lor ... o fi adevarat ??????????
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.