Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

ARMAGEDON COLUMBOFIL IN ROMANIA ANULUI 2013 ! (partea a 2-a)


14:29, Joi, 07.02.2013

ARMAGEDON COLUMBOFIL IN ROMANIA ANULUI 2013 !

(partea a 2-a)

 

 

 

 

 Inainte de-a intra in cel de-al doilea episod, trebuie sa remarcam ca in urma mesajului nostru inteleptii „Consiliului Director” au inteles intr-un tarziu ca au declansat o actiune columbofila inainte de a avea suportul juridic, ceea ce va face obiectul unei analize viitoare. Considerand ca jongland cu datele si procedurile dupa bunul plac si ca vor asigura prin aceasta o aparenta de legalitate, la data de 01 februarie 2013 au publicat prin postarea pe internet asa zisul RNS despre care afirma ca a fost votat la intalnirea de la Targu Mures. Pentru credibilitate se impunea sa se publice procesul verbal incheiat cu acea ocazie in situatia in care acesta ar exista, si bunaoara sa se mentioneze data intrarii  in vigoare a RNS.

Aceasta brambureala de a declansa unele proceduri abuzive va face obiectul unei dezbateri separate pentru a gasi raspunsul corect la nerespectarea de reprezentantii federatiei a normelor ce guverneaza viata columbofila din Romania.

Continuindu-ne actiunea de identificare si divulgare a unor aspecte din monstruoasa guvernare columbofila, de aceasta data dar si in baza datelor furnizate de acelasi prieten, vom face o radiografie asupra procesului-verbal incheiat intre cele patru, nu trei, poate doua asociatii columbofile, raspuns pe care incercam sa-l descoperim ulterior.

 

 

Acest document este consecinta acelei adrese neinregistrata, nedata si nesemnata, pe care am criticat-o in episodul anterior. Si de acesta data situatia intalnita ne indeamna sa spunem fara a gresi ca totul este jalnic si din nou la rampa a aparut  nimeni altul decat primul magnific al tarii, Bilan Florin, insotit de aceasta data de cel care se considera cel mai titrat columbofil al planetei pamant dar si liderul spiritual al columbofiliei globalizate: Radu V Ion autoproclamat SANDOCAN.

Probabil ca acesta din urma va avea sansa datorita calitatilor PREZENTATE  sa fie selectat de grupul de cercetatori constituit la nivel mondial care urmareste salvarea speciei umane prin trimiterea mai multor cetateni din toate zonele lumii pe o planeta denumita TERRA 2, deplasarea urmand a se efectua cu naveta spatiala denumita ARCA care va naviga in univers circa 100 de ani pana la locul destinatiei si astfel acest personaj va asigura continuitatea competitiilor sportive columbofile intr-o alta lume.Cele doua vedete mentionate in momentul intocmirii procesului-verbal au avut un rol decorativ in mimarea unei activitati columbofile, acest lucru reprezentand modul lor de viata, iar efortul fizic si intelectual s-a rezumat la semnarea actului, si uite asa au reusit sa fenteze inca o zi de munca cu realizariile „marete” specifice federatiei si pentru care se cheltuiesc sume enorme de banii.

Avand in vedere ca atat Bilan cat si Radu in copilaria lor nu au beneficiat de avantajele „clasei pregatitoare”, trecem cu vederea anumite greseli impardonabile, dar totusi ne permitem sa-i intrebam intrucat ocupa cele mai inalte functii in conducerea FCPR, de ce Bilan  a fost trecut in procesul-verbal ca domn mic, iar Radu ca Domn mare? Este oare o diferenta data de valoarea fiecaruia, de profitul anual obtinut de fiecare, de nivelul de influenta, volumul actelor de comert sau este o problema de cultura? Aceasta situatie ne alarmeaza  deoarece Bilan se afla intr-un pericol imens stiind ca in viata totul se plateste intr-un fel sau altul. Va puteti imagina cum va fi tratat BOIERASU' de Bilan dupa pierderea puterii care se apropie cu pasi repezi si nu va mai oferi garantie afacerilor columbofile cu devalizarea bugetelor federatiei? Amintim in legatura cu acesta comportamentul grosier incalificabil de mahala al lui Radu fata de fosti presedinti, printre care regizorul Carmazan, juristul Moldovan  si Raileanu Vasile, acesta din urma facilitandu-i personajului negativ sa se hraneasca din columbofilia romana fiind cel care l-a angajat la federatie. La intalnirea de la TG Mures, acelasi Radu la agresat verbal pe Raileanu jignindu-l prin adresarea de cuvinte triviale, incercand sa-l impiedice sa-si prezinte opiniile, imprejurare in care a intrat in joc si preafericitul afacerilor columbofile, constructorul Tunduc Marius, a carui atitudine jignitoare fata de toti participantii a fost anihilata de interventia hotarata a unui membru de la Giurgiu, care i-a cerut sa fie cuviincios si sa dea dovada de respect. SURPRIZA !! Acesta si-a recunoscut aroganta si impertinenta, probabil si ca urmare a inclinatiei religioase diferita de cea a majoritati columbofiliilor, si in final si-a exprimat regretul. Este bine de stiut ca acesta a ajuns in organele de conducere ale federatiei ca o persona inocenta, aparuta dintr-o comuna din judetul Bihor, dar  dupa o scurta perioada de timp crosetand cu usurinta si speculand slabiciunile apropiatilor, dar si cu sprijinul lui Cosmin Olteanu, a reusit sa obtina un loc cu o pozitie avantajata la masa afacerilor columbofile.

 

 

Revenind la principala noastra tema, am vizualizat procesul-verbal, fiind surprinsi in mod neplacut de perseverenta mediocritatii si la nivelul celor prezenti in calitatea lor de presedinti si tehnici ai asociatiilor invocate anterior. Prezentam cateva enormitati extrase din procesul verbal:

1 – „Asociatia Buftea a venit dar nu a putut sta......”. Oare este vorba despre o femeie blonda, cu solduri rotunde si cu ochii sireti sau este in realitate vorba de Asociatia Columbofila Buftea, aceasta fiind titulatura corecta, care s-a constituit ca persoana juridica prin inscrierea in registrul asociatiilor si fundatiilor. Este inutil sa ne consumam energiile pentru a incerca sa gasim explicatii pentru toate prostiile difuzate in spatiul columbofil, dar poate totusi cei prezenti ne vor spune cum au reusit sa comunice cu Asociatia Buftea ca persoana juridica „CARE NU A PUTUT STA”?

2 – „In data de 16 feb v-a fi.....'”. Probabil ca distinsii „carturari” columbofili care si-au adus contributia la toate aceste creatii au considerat ca anul nu este important, fiind lasat la latitudinea fiecarui columbofil de a-l alege, in raport de interesele sportive. Fara alte comentarii !!

3 – „Asociatia AS  a fost prezenta prin presedinte si tehnic Petrescu Romeo si Ionescu Gabi”. Fara a face alte comentarii, spunem doar atat, ca prezenta lui Ionescu Gabi in calitate de tehnic este un fals grosolan, el neocupand o asemenea functie si a fost adus la sediul federatiei in ziua cu pricina de prietenul sau Radu, care prin mijloace murdare a incercat sa obtina angajamentul Asociatiei Columbofile AS in raport de interesul columbofil urmarit de cei doi.

Observam cu usurinta prezenta deloc intamplatoare a lui SANDOCAN in toate aceste momente si ca urmare a faptului ca doi columbofili, respectiv Enache si Badana, au fost eliminati din Asociatia Columbofila Buftea ceea ce a afectat major interesele de familie prin aceea ca una din fiicele lui Radu V Ion a fost angajata si lucreaza la firma lui Enache, acesta fiindu-i sef. Pentru salvarea situatiei si stingerea obligatiilor avute fata de Enache, liderul spiritual si-a incordat muschii mobilizandu-si gasca pentru a da o corectie cuvenita celor care au indraznit sa-i afecteze intersele si sa-i nesocoteasca pozitia sa la nivelul federatiei si pentru a fi convingator principala modificare adusa RNS a fost scrisa cu majuscule la litera F, capitolul II, pentru ca tot poporul columbofil sa ia aminte. Dar sa nu fim naivi si sa credem ca acest joc murdar rezolva numai un interes. Prin aceasta miscare se realizeaza un lucru extrem de important, in sensul ca in Prahova cei cu influenta de mai mult timp cautau motiv plauzibil, cat mai bine articulat la interesele personale, de a impune un singur plan de zbor, castigul financiar si sportiv fiind garantat. La noi, in Prahova, rezultatele obtinute de Enachescu Nini, prezent la olimpiada, au produs tulburari insemnate, iar Cosmin Olteanu a hotarat un plan comun de zbor pentru a da o lectie tuturor celor care mai viseaza sa ajunga la expozitii nationale sau internationale.

 

 

In acest context trebuie sa aratam oportunitatea pe care a avut-o columbofilul Spoiala Florin, din judetul Neamt, de a ocupa locul 1 la categoria Maraton conform normei FCI, situatie UNICA pentru istoria columbofiliei romane, dar din pacate datorita obstructionarii normei FCI prin obligarea folosirii etapelor desemnate si mai mari de 800 km Romania a pierdut obtinerea acestei performante. Ne permitem sa-i intrebam pe iresponsabilii federatiei: de ce au creat si creaza atatea obstacole in calea performantei si de ce sunt preocupati sa amplifice eforturile columbofiilor dar si a porumbeilor prin deciziile abuzive cand lucruriile pot deveni atat de simple prin implementarea normelor FCI si eliminarea celui de al doilea sistem, adica cel national care produce confuzie si nu numai? Vom dezvolta aceasta analiza ca un bilant negativ al mandatului de presedinte al lui Bilan Florin care impreuna cu acolitii lui trebuiau sa-si dea demisia de onoare inca din 2009, cand la olimpiada Romania a avut de asemenea un mare insucces, la originea acestuia fiind Tunduc Marius, alintat de Cosmin Olteanu ,,BOMBONEL''.

Vom reveni cu alte detalii de interes pentru columbofilia romana si nutrim speranta ca nu peste mult timp vom reusi sa facem ca columbofilia sa functioneze in afara intereselor de grup economice si sportive.

 

 

R.D.

Romania si epidemia de gripa A/H1N1Clubul Energy Cameron Campina va invita la o intalnire pe teme columbofile !Cupele nationale - marea problema la Asociatia Columbofila Piatra NeamtAsociatia Columbofila AS Bucuresti - AGEA - 28 nov. 2009 - partea 1Targul columbofil international - Cluj - 23-25 octombrie 2009 - programul de desfasurare


Comentarii

postat la 21:25, Joi, 07.02.2013 de sorinel

HA,HA,HA ,vai,vai,STRUTUL obez adica \" POMPONEL \" fara cuvinte . MANCA-L-AR datoriile . Ce specie de animal mai rar .

postat la 23:25, Joi, 07.02.2013 de morosan

pentru domnu Enachescu ::io nu mai inteleg de ce mai stati in guparea bilano -olteneasca cind stiti foarte bine ca pin rezultatu asta de la olimpiada le-ati bagat la cei doi un par pe git si nu va mai inghite de loc???? acu sa vedeti batai ce o sa mai loati cu planu asta unic de zbor al lor ...!totusi va zic suces !

postat la 07:28, Vineri, 08.02.2013 de vali.

oricum se anunta miscari masive de trupe evidentiate prin reducerea numarului de columbofili ai fcpr prin prin trecerea in numar semnificativ in tabara si de partea frsc

postat la 07:31, Vineri, 08.02.2013 de vali.

in special in zona prahova si bucuresti unde oamenii sau cam saturat de atata dictatura

postat la 16:18, Vineri, 08.02.2013 de Dorel Al

Domnule Vali daca nu esti informat de ce vorbesti?In Prahova mai exista un singur club FRSC, cel al lui Oprea Dragos (din ce stiu eu).Toti cei care pleaca de la FCPR merg la UCP(sau se intorc de unde au plecat.Exemplele ar putea fi:Floresti,Breaza si o parte din Comarnic.)

postat la 16:53, Vineri, 08.02.2013 de Nedelcu Ghe

Acest sistem a functoinat dupa principiul , imi dati - va dau ! Asa si-au strans averi , si-au cumparat masini scumpe , au devenit \" importatori \" pe sub mana etc. Noi suntem de vina pentru ca i-am votat si le-am permis !

postat la 17:01, Vineri, 08.02.2013 de Paulica

Stati bai linistiti cu frsc vostru ca nu vine nici dracu la voi . In Bucuresti sa dus dracu de mult . Mai sunt deo baie .

postat la 21:38, Vineri, 08.02.2013 de alexandru ionel

Pardon dle Vali , în tabăra si de partea U.C.P.-ului , acesta este adevarul...!

postat la 21:49, Vineri, 08.02.2013 de alexandru ionel

Pentru dl.Moroșan , Enăchescu Nini = profesionalism si eficiență cu logistică subțirică si bani puțini...in ce privește gruparea va hotărî singur...!

postat la 00:54, Sambata, 09.02.2013 de adi

Aveti dovada clara ca FCPR=KOREA de NORD.La cit de indoctrinati sunt membrii FCPR ,apoi alte Tunduc , bilan, pirvulescu si galeria din prahova poate fura linistita.

postat la 01:02, Sambata, 09.02.2013 de cosmin

Ca un simplu cititor al site-lor de specialitate columbofila ar trebui sa ma bucure aparitia unor astfel de articole . Indiferent de unde vin ele sau cine le scrie . Atata timp cat ele incearca sa scoata la lumina \\\" mizeria \\\" care a infestat acest minunat hobby nu pot decat sa ma bucur ca asemenea articole exista . Revenind la articol sunt evidente framantarile asociatiilor din Bucuresti . Mai precis a asociatiei AS !!! . Eu spun nejustificate . Din cate imi aduc bine aminte aceasta asociatie a fost prima forma organizata juridic in Bucureti . Cu exceptia celor din FRC care se organizasera juridic cu mult inaintea lor . Daca mai fac un efort de memorie imi remintesc ca aceasi asociatie AS a fost cea care a \\\" spart \\\" Bucurestiul si a \\\" nasit \\\" aparitia timpurie , prematura a FRC - lui ! Pentru a duce lucrurile pana la capat tot in spiritul adevarului trebuie de asemenea sa reamintesc (pentru cei care au uitat ) ca aceeasi asociatie AS , de aceasta data cu concursul conducerii Federatiei din aceea vreme si-a batut pur si simplu joc de regulamentul in vigoare . Pentru cei care nu stiu , regulamentul prevedea UN SINGUR PLAN PE JUDET valabil la nivel national! . Dar cum conducerea AS avea in componenta de atunci persoane cel putin \\\" influente \\\" a gasit sprijin si \\\" intelegere \\\" tocmai de la cei care ar fi trebuit sa respecte la sange RNS-ul . Curios este faptul ca in conducerea FCPR -lui atunci ca si acum se afla intr-o proportie covarsitoare cam acelesi persoane ! . Bilan Florin presedinte , Tunduc Marius presedinte CNS , Oltenu Cosmin , \\\"indrumator din umbra \\\" , Parvulesc Livica ..... Aceeasi Marie dar cu alta palarie o gasim si astazi . Numai ca stupoare , astazi cele doua parti se afla intr-un conflict direct ! Miza ...acelasi Bucuresti care incearca sa se carpeasca intr-un final spre disperarea provinciei . Pai cam ce ar avea de impartit cele doua parti ? Aceeasi miza ca in trecut , planul de zbor !!!! De ce s-a ajuns aici ? Pe oamenii astia pana nu demult i-au legat afaceri, prietenii , razbunari comune... . si atunci , de unde dihonia asta intre ei ? Subiectul isi are radacina mai la nord , mai exact in Jud Prahova , patria porumbeilor , casa Papei columbofiliei Romanesti . Un fel de Vatican de Urlati ! . Acolo s-a luat hotararea care a starnit atata valva ! UN SINGUR PLAN DE ZBOR PE JUDET ! Punct ! Vestea a cazut ca un traznet peste micuta si umila asociatie AS . Cum in Bucuresti la aceasta ora numarul lor este nesemnificativ pentru a putea influenta votul din data de 16 februarie ac. care va desemna planul de zbor pe urmatorii 4 ( patru ) ani domniile lor nu au gasit de cuvinta decat sa atace la baioneta . Si asta pentru a doua oara in 8 ani . Ramane de vazut daca si de aceasta data conducerea federatiei se va lasa calcata in picioare si va accepta sa fie lovita repetat in cap cu acelasi RNS , ASA CUM A FACUT-O SI IN URMA CU CATIVA ANI ! Nu cotrazic absolut nimic din ce se scrie ulterior . Stim cu totii cine sunt Parvulescu , Carmazan , Puf , Ionescu , Petrescu , Sandu Catalin si altii ! Unii dintre ei sunt doar niste simpli \\\" inaintasi \\\" Stau si ma intreb : oare va reusi de aceasta data conducerea federatiei sa-si pastreze verticalitatea si sa respecte in totalitate si pana la capat RNS -ul ? Sau va da la \\\"pace \\\" cu \\\" conducerea din umbra \\\" a asociatiei AS ? Vom vedea ce va fi pe data de 16 februarie !

postat la 14:00, Sambata, 09.02.2013 de vali.

Domnule DorelAl. nu mi-o lua in nume de rau da ia mai intereseaza-te si vezi ca 10000 de porumbei nu sunt doar de la clubul lui Dragos care are vreo mie si ceva ci si de la alte cluburi din Prahova.

postat la 09:35, Luni, 11.02.2013 de Enache Constantin

Legat de comentariul facut la adresa mea de catre acest \"Razboinic\"atot stiutor,poate imi spune si mie de ce am fost exclus de la Clubul Buftea ,ca eu nu am primit un raspuns nici de la Conducerea Clubului Buftea si nici de Conducerea F.C.P.R-ului, pe care am sesizat-o in scris,daca tot ma sustine atat de mult.Parerea mea este ca acest site ar trebui folosit in probleme serioase de columbofilie.Acest \"Razboinic\"are un nume ?si are taria morala sa ma poata judeca pe mine?\r\nCEi care ma cunosc stiu despre ce este vorba.

postat la 19:15, Luni, 11.02.2013 de Dorel Al

D-le Vali fi mai explicit si spune-mi care cluburi au ramas? Clubul de la Ploiesti nu mai este(columbofilii s-au intors la UCP)iar clubul de la Baicoi au venit si ei la UCP si atunci care au mai ramas la FRSC?

postat la 20:52, Luni, 11.02.2013 de JAGA

Nea\' Costica , nea\' Costica cum e lumea noastra ! Pai vezi dumneata au fost vremuri cand te pupai cu Oparitu\' si cu nea\' Nelu si cu nasu\' Laurentiu ! Ce s-a intamplat bre de sari in sus asa ? Nu-ti mai amintesti ? Nea\' Costica , nea Costica nu ma provoca sa spun mai multe . Ce-ai descoperit pe la Buftea ? Deaia te-au luat la goana nea\' Coatica . Las-o asa ca macane , maraie , partaie . Si-ti mai vand un pont , mai marele buzelor a dat ordin sa te uscheasca , cand era tovaras cu Oparitu\' , nea\' Costica ! Unde o sa zbori nea\' Costica ?

postat la 21:22, Luni, 11.02.2013 de victor-Buftea

va aduc la cunostinta dl.Enache ca nu eu am scris ceea ce s-a relatat mai sus,deoarece nu sunteti o persoana a sa importanta pt.mine pt. a va ataca pe vrun sait .Ma simnt dator de a va aduce la cunostinta ca nu a-ti depus o cerere scrisa inaintata CD in vederea lamuriri situatiei dumneavoasatra.PS.DEOARECE dv.nu doriti sa imbarcati porumbei dimineata pt.ruta de zbor Caplani nu intrati in calculele noastre(dv.doriti sa jucati intr-un campionat numai cu avantaj,exeplu Stefanesti 378900-373355=5545 SI Caplani 374144-373455=689 ).
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.