Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Dreptul la replica al domnului Gabriel Eana - presedintele C.N.J.D.A.L. din cadrul UCPR


18:14, Miercuri, 25.04.2012

Catre,

                                     Romanian Racing Pigeons

 

 

              Cu privire la articolul dumneavoastra in legatura cu sedinta   CNJDAL – UCPR, doresc sa va transmit urmatoarele:

-    apreciez site-ul dumneavoastra pentru ca in informatiile pe care le prezentati in cuprinsul lui incercati sa alimentati cu bune si cu rele, pasiunile starnite in practicarea sportului columbofil.

-   am acceptat invitatia dumneavoastra de a elabora un punct de vedere, din respect pentru adevar dar si din respect pentru colegii mei columbofili, atat pentru cei care sunt ingrijorati cu adevarat de modul in care se pot solutiona anumite probleme de natura juridica din cadrul UCPR, cat si pentru aceia care dupa solutionarea acestor probleme, vor avea insomnii. Atat pentru unii cat si pentru ceilalti, doresc sa le reconfirm cu aceasta ocazie, ca membrii CNJDAL, indiferent de apartenenta la o zona geografica, vor judeca toate litigiile prezente si viitoare, in baza statutului, regulamentelor si a legii romane, cu totii avand un scop comun si anume acela de a crea in interiorul UCPR o oaza de adevar, corectitudine si echilibru, in care membrii columbofili sa se simta in siguranta si sa stie ca si atunci cand poate vor gresi, vor fi supusi unei judecati pertinente si echidistante.-   pentru dumneavoastra adresez rugamintea ca pe viitor sa folositi ca sursa de inspiratie comunicatele oficiale ale structurilor de conducere ale UCPR si sa evitati din respect pentru site-ul pe care il administrati, surse indoielnice provenite din presupunerile si interpretarile anumitor medii columbofile anonime.

        Cu privire la informatiile din articolul dumneavoastra, va rog sa observati, comparandu-le cu datele din PV al CNJDAL urmatoarele:
 - ordinea de zi a sedintei CNJDAL a cuprins 6 puncte si nu doar aspecte privitoare la domnul Simion Bogdan si la clubul Natural Vulcana Pandele.

- pe data de 9 Mai 2012 nu se afla cu siguranta la nici o instanta  o speta cu pronuntare definitiva cu privire la solicitarea de repunere in drepturi a domnului Simion Bogdan si a clubului Natural Vulcana Pandele.

- solicitarile catre CNJDAL, aflate pe ordinea de zi a sedintei, dateaza din data de 5.04.2012, iar faptul ca o parte din ele au fost solutionate in data de 22.04.2012, nu motiveaza in niciun fel presupunerea referitoare la o graba suspecta.

- va rog sa observati de asemenea ca toate hotararile adoptate au statutul de propuneri catre Consiliul Director si in niciun caz nu pot fi considerate decizii care sa anuleze hotararile luate in cadrul Adunarii Generale a UCPR.

       In cazul in care veti intelege ca respectarea adevarului si echidistanta in tratarea unor situatii contradictorii nu pot fi decat benefice site-ului dumneavoastra, va asigur de colaborarea mea in toate situatiile in care veti avea de lamurit anumite aspecte legate de activitatile columbofile.

                        

 

Cu respect,

Gabriel Eana

 

 

 

Catre,

                                     Romanian Racing Pigeons

 

 

 

Desi initial am considerat ca nu este cazul sa intru in amanunte de natura juridica in ceea ce priveste solutionarea anumitor sesizari catre CNJDAL  a UCPR, datorita unor comentarii in neconcordanta cu adevarul, ma vad obligat sa fac cateva precizari suplimentare fata de articolul postat de catre “membrul revoltat” al Uniunii. Vreau sa ii transmit acestuia ca un gest indecent este considerat astfel indiferent de cel sau cei carora le este adresat, ca CNJDAL la fel ca si Adunarea Generala care a validat  candidatura domnului  Simion Bogdan la functia de Presedinte al UCPR, nu a facut altceva decat sa respecte dispozitiile sentintei comerciale 446/24.01.2012 si ca toate procesele intentate impotriva Uniunii au avut ca punct de plecare orgoliile, ambitia si interesele acelora care la momentul respectiv  aveau puterea de a imparti dreptatea in cadrul UCPR si care au luat  anumite masuri fara acoperire in statut, regulamente sau in legislatia din Romania, inducand in eroare atat Consiliul Director cat mai ales, membrii Adunarii Generale care cu siguranta nu sunt de acord ca Uniunea sa plateasca din banii lor si din banii colegilor lor din cluburile pe care le reprezinta, incompententa celor care au propus masuri abuzive  si care acum incearca pe toate canalele sa dezinformeze in continuare atat membrii columbofili cat si opinia publica in general, aruncand prin aceasta o umbra de neincredere asupra Uniunii in esenta ei si in special asupra actualei CNJDAL.

Ca sa va convingeti o data in plus de demagogia acestui “membru”  care poate este chiar unul dintre aceia pe care ii incriminam mai sus, puteti observa  din continutul procesului verbal al CNJDAL ca nu s-a discutat punctul de pe ordinea de zi in care Simion Bogdan solicita sa facem o analiza a celor consemnate in procesul verbal cu privire la opozitia  fata de decizia Adunarii Generale in care s-a hotarat excluderea lui si a clubului Natural Vulcana Pandele. CNJDAL va trebui sa constate in acest sens, daca Simion Bogdan s-a opus excluderii lui si  a clubului Natural Vulcana Pandele  si daca a facut acest lucru, de ce nu s-a consemnat in procesul verbal si nicidecum sa se pronunte asupra falsificarii/nefalsificarii Procesului Verbal al Adunarii Generale din data de 22.12.2012.

Dar cu toate acestea nu sunt surprins de astfel de reactii, atata timp  cat cat unul dintre membrii fostei comisii si aici este vorba despre ,,neprihanitul”domn Ofiteru, fara ca vreun membru al CNJDAL sa-i ceara acest lucru, depune un document care atesta doar faptul ca Procesul Verbal nu a fost falsificat, nicidecum daca in el s-a consemnat opozitia d-lui Simion, in cazul in care aceasta ar fi existat.

Fata de acest aspect, invit toti columbofilii care au participat la aceasta Adunare Generala, sa posteze un comentariu la acest articol si sa precizeze dumnealor daca d-l Simion s-a opus sau nu fata de masura excluderii lui si a clubului.

La intrebarea “membrului”  daca ceea ce am votat noi la Adunarea Generala a fost o minciuna suntem foarte aproape de a da un raspuns afirmativ pentru ca nu doar o minciuna a fost prezentata Consiliului Director, ci o cascada de minciuni pentru care cei responsabili vor da socoteala cu siguranta, dar toate acestea se vor intampla probabil la timpul lor.

Daca ,,membrul’’ in cauza se intreaba daca o comisie poate sa  reabiliteze un club sau o persoana care au fost date afara de Adunarea Generala ii raspund eu ca NU si nici nu s-a intamplat acest lucru,  iar daca si-a epuizat minciunile, il invit sa ne raspunda cu sinceritate (daca are cunostintele necesare si capacitatea de a fi sincer), care sunt sanctiunile pentru fiecare din abaterile prezentate, respectiv numar de membrii incomplet, porumbei introdusi incorect pe listele de start, membrii cu cotizatii neplatite la Uniune, apoi sa le compare cu sanctiunile propuse de catre fostii membrii ai CNJDAL, dar mai ales sa ne raspunda cum pentru aceste inca presupuse ABATERI INDIVIDUALE, se poate aplica o SANCTIUNE COLECTIVA.

                                                

 

Mult succes!

Eana Gabriel

 

Domnul Florescu Petre – UCPR Ploiesti – lichidare crescatorieDepartamentul Juridic al FRSC face cateva precizari in legatura cu consideratiile domnului Marius Tunduc"Democratia minciunii a Consiliului Director al UCPR" - autor domnul Stefan GeorgescuUCPR - Prahova si Dambovita - etapa de fond la Presov, Slovacia, 30 iunie 2012MTS invita delegatiile FRSC, UCPR si FCPR la o noua intalnire marti, 18 iunie 2013


Comentarii

postat la 00:21, Miercuri, 25.04.2012 de gogu

Se vede ca ai \"scoala\" mai multa ca cei dinainte de la CNJDAL si in plus ai fost si ales de AG nu numit de Dumitrache.

postat la 18:18, Miercuri, 25.04.2012 de cosman dorin

gargara mai draga Eana, doar gargara , asta incerci sa ne servesti ! tu ai citit mai atent ce ai scris in aceste aparari ale tale scrise mai sus??? daca estei atit de destept cum vrei sa ne lasi sa credem poti sa ne spui si noua care sunt persoanele din fosta conducere a uniunii care se fac vinovate de inducerea in eroare a Adunarii generale????ai curaj sa le faci cunoscute numelee????????

postat la 18:24, Miercuri, 25.04.2012 de Topor Lucian

haideti sa intram mai in detaliu si sa incercam sa aflm de l a domn pres al cnjal daca in opinia lui la clubu natural au existat nereguli care sa fi atras luarea unor masuri ? ? ? sau matale zici ca sa inscentat totu si domn BS e curat precum alba ca zapada ? ? ?iar ,,nenorocitu,, de ofiteru e cel care nu il lasa in pace pe sarmanu baiat ?

postat la 18:33, Miercuri, 25.04.2012 de Todiras

domnle presedinte de comisie Juridica am citit explicatiile pe care ati tinut s a le dati da sa stiti ca eu ramin in contijnuare la idea ca ,,masina de spalat,, Eana a fost incarcata cu detergent de calitate marca ,,priseaca,, si a fost programata sa curete de pete si pacate pe cei care trebue , pe cei care au esit din carti si siau pierdut functiile intre timp si sufera dupa ele =asta e parerea mea

postat la 18:36, Miercuri, 25.04.2012 de norocel

INTARITAI DRACE CA SI MIEMI PLACE ! ! CARE E AIA RESPONSABILI DE CASCADA DE MINCIUNI DOMN GABY ??? CAND LE LOATI CAPU SI ARUNCAM CU PIETRE IN EI?ca debia astept

postat la 18:40, Miercuri, 25.04.2012 de lorin MANOLE

apropo domnu PRESEDINTE cine va scris cuvintarile de mai sus cumva domn b s ca parca e stilu lui de prezentare si prea le ziceti cu foc in apararea Ghiocelului

postat la 19:45, Miercuri, 25.04.2012 de C.I.E.

domilor nu inteleg de va inflamati asa tare? nu puteti sa acordati un credit, cit de mic, comisiei de disciplina ALESE DE A.G.

postat la 19:47, Miercuri, 25.04.2012 de C.I.E.

ati facut din eana si bogdan inamicii publici nr. 1.....oare asa o fi? ce ziceti? ia mai ganditi-va putin!!!.....

postat la 19:51, Miercuri, 25.04.2012 de C.I.E.

ofiteru a procedat corect cind a nesocotit sentinta CNS-ului pt.bogdan... adica NEVINOVAT? sa spuna dl Dinu ca era pres.CNS!
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.