Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Pe cate columbodroame veti participa in 2019?
1
2
3
4
Nu voi participa

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site-ul columbofil EBPigeon.com
Site columbofil www.chinaxinge.com
FarmaVet - produse de uz zooveterinar si ptr porumbei
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria TITA - ANDU
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SITGES PARADISE
Columbodrom PIGEON BEST - Prahova
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international ORIZONT - Baicoi, Prahova
Columbodromul international BRASOV
Dr Adrian Colniceanu produse columbofile

Observatii pe tema raporturilor actuale dintre FRSC si FCPR


10:23, Joi, 18.11.2010 

Observatii pe tema raporturilor actuale dintre FRSC si FCPR

 

 

In ultima perioada, pe un site columbofil din Romania reprezentanti ai FCPR au avut mai multe interventii si prezentari false in legatura cu desfasurarea si evolutia celor 5 procese care exista in prezent pe rolul instantelor de judecata intre FRSC si FCPR.

 

1. Unul dintre aceste procese are ca subiect contestatia ridicata de catre FRSC impotriva incercarii de fuziune dintre UFCR si FCPR, proiect initiat de catre conducerea Federatiei Crescatorilor de Porumbei din Romania. Se pare ca acest proiect de fuziune a demarat in anul 2009 si acest lucru poate fi dovedit accesand documentele de pe site-ul Ministerului Justitiei.

Cateva intrebari catre columbofilii romani care se ridica de aici ar fi:

 

“Oare UFCR mai traieste, mai exista, oare UFCR nu s-a transformat in FCPR, asa dupa cum stie toata lumea?”

“Stimati colegi columbofili, dumneavoastra ati platit in prezent cotizatia si la UFCR si la FCPR? Va intrebam pentru ca in conformitate cu statutul actual al FCPR aceasta federatie ar fi succesoarea de drept a fostului UFCR. De fapt care si unde este adevarul?”

“Stie cineva de vreo Adunare Generala a UFCR desfasurata in anul 2009 in care sa se fi dezbatut problema fuziunii cu FCPR? In realitate cine sunt membrii UFCR?”

 

Ridicam toate aceste intrebari deoarece in prezent pe rolul instantelor de judecata se incearca fuziunea dintre UFCR si FCPR. In ce scop? Aveti idee? Daca nu, va spunem noi: se incearca acest tertip deoarece prin fuziune tot patrimoniul UFCR-ului ar trece automat la FCPR !!!

 

2. Intr-un alt proces aflat pe rol, conducerea Federatiei Crescatorilor de Porumbei din Romania a dat in judecata Ministerului Tineretului si Sportului pentru anularea ordinului ministrului de recunoastere a sportului columbofil din Romania. In opinia noastra este cea mai neagra pata pentru sportul columbofil romanesc si astfel se incearca anularea unui bun castigat si asta datorita conducerii FRSC.

 

Avand in vedere toate cele prezentate mai sus si din dorinta de a prezenta comunitatii columbofile din Romania situatia exacta, in perioada urmatoare reprezentantii FRSC vor face o informare corecta si reala asupra stadiului proceselor aflate in prezent pe rol intre FRSC si FCPR.

 

Noiembrie 2010

 

Mihai Stan

Andrei Tudor

Maratonul columbofil national de la Berlin organizat de catre FCPR – iulie 2012PIPA.RO organizeaza licitatia anului 2010 in Romania la Expozitia Nationala a FRSC - 4 dec. 2010 la BucurestiInterviu columbofil maestrul emerit columbofil, dl. DINCA VALERIU, FCPR Bucuresti, partea a 2-aFCPR - sanctionare fosta conducere A.C. AS BucurestiFestivitate de premiere in cadrul clubului columbofil "Rapid" afiliat la FCPR Bucuresti !


Comentarii

postat la 02:24, Joi, 18.11.2010 de florin

chiar asa ma , acu bilan vrea sa fie presedinte si peste ufcr ca sa puna mina pa tot si sa le imparta cu nela si cosmin ???????

postat la 02:38, Joi, 18.11.2010 de ALBULESCU

or sa dea ei de DRACU cit de curind . si de DRACU si de TACSU si or sa ramina cu ochi in soare si buzele fripte . adio avantaje , adio banuti , adio smecherii , adio vile , chiolhanuri , bani si jeep-uri .

postat la 05:45, Joi, 18.11.2010 de Lucian

Mai sunt inca doua procese din care nu stiu cum o sa iasa Bilan & compania . Acum se plimba prin china ca de nu are probleme .

postat la 06:17, Joi, 18.11.2010 de costel

ce va place tigania!

postat la 06:39, Joi, 18.11.2010 de Olteanu

costele noua nu ne place tigania mai mult decit la altii dar ce te faci cind unii nu se mai satura din furat ?? tu ai sta cu mainile in sin daca vine unu si iti ia tot din curte ?? asa sta treaba si cu gasca de smecheri din fruntea FCPR ! NU STI TU CIT SINT DE SNAPANI ...

postat la 08:40, Joi, 18.11.2010 de tiberiu

Domnule Alexandru nu v-au ajuns cei 10 ani, vreti sa va excluda pe viata din fcpr. Asa va trebuie daca nu-i periati pe baietii astia.Din ce vreti sa mai traiasca in perioada asta de criza?

postat la 21:06, Joi, 18.11.2010 de dragos

oar asa sa fie

postat la 13:55, Sambata, 27.11.2010 de costin

poate o sa ne specifice si noua acest (domn)bilan cand va da membrilor columbofili chitante la cotizatii .
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2019 RRP. Toate drepturile rezervate.