Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Asociatia AS Bucuresti - scrisoare deschisa catre conducerea F.C.P.R.


15:03, Miercuri, 30.12.2009

 

In data de 17 decembrie 2009, Comitetul Asociatiei Columbofile “AS” a municipiului Bucuresti a trimis o adresa catre Comisia Juridica de Disciplina, Litigii si Arbitraj a F.C.P.R. in care prezinta situatia la zi din cadrul Asociatiei si solicita un punct de vedere. Textul integral al scrisorii il prezentam in continuare, spre stiinta si informarea tuturor membrilor columbofili din cadrul F.C.P.R.

 

 

 

“Subsemnatii, mai jos mentionati, membri ai Comitetului Asociatiei Columbofile “AS” a municipiului Bucuresti, alesi in Adunarea Generala Extraordinara a Asociatiei “AS” din 28 noiembrie 2009, organizata in baza art. 15 alin. 2 a Statutului Asociatiei “AS” Bucuresti, va aducem la cunostinta urmatoarele, cu rugamintea de a dispune masuri de solutionare a prezentului conflict.Ca urmare a demonstrarii, timp de 3 ani, a incompetentei Comitetului ales la data de 21 ianuarie 2007, mai bine spus numiti de dl. Dinca Valeriu, avand o reprezentare in Comitetul Asociatiei astfel:

 

1. Clubul ASC                                      cu 67 membri   avand 2 reprezentanti

2. Clubul RAPID                                  cu 38 membri   avand 4 reprezentanti

3. Clubul RANDUNICA                      cu 39 membri   avand 2 reprezentanti

4. Clubul GRANITUL              cu 39 membri   avand 1 reprezentant

5. Clubul TRAIAN NITESCU cu 51 membri   avand 1 reprezentant

 se observa ca reprezentantii primelor 3 cluburi au 8 membri fata de celalalte 2 cluburi, care au doar 2 membri, cu intentia clara de a fi majoritari. Ca presedinte a fost numit de dl. Dinca Valeriu, dl. Sandu Catalin, care in aceasta perioada nu a fost decat purtatorul de cuvant al domnului Dinca, o simpla marioneta a acestuia, avandu-i alaturi pe cei de la RAPID si RANDUNICA.

Desi in repetate randuri i s-a atras atentia atat domnului Sandu Catalin, cat si domnului Dinca Valeriu, sa nu-si mai bata joc de noi, acestia au continuat ca si cand aceasta asociatie le apartinea.

Totul a culminat in anul 2009, cand au demonstrat incapacitatea de organizare si coordonare a concursurilor desfasurate pe ruta Ardeal si care prin nerespectarea multor articole din R.N.S. a facut ca omologatorul sa nu le omologheze o parte din etape, iar Comisia C.N.S. si Comitetul Director sa aprobe anularea lor.

Dupa aceasta anulare si sanctionare cu mustrare a presedintelui “AS”, dl. Sandu Catalin, atat dumnealui cat si ceilalti conducatori ai cluburilor RAPID si RANDUNICA, vinovati de toate neregulile gasite de omologator si C.N.S., au inceput sa-l critice pe dl. Parvulescu Liviu, spunand ca acesta este vinovat de anularea etapelor respective si ca in functia sa de presedinte C.N.S. ar fi trebuit sa-i protejeze, fiind membru “AS”.

In sedinta de Comitet si a presedintilor celor 8 cluburi, din 11.11.2009, cand s-a platit cotizatia catre F.C.P.R. pentru un numar de 352 de membri “AS”, s-a hotarat, contrar vointei domnului Dinca (care nu a fost de acord sa se tina Adunarea Generala si pretinzand sa numeasca personal delegatii la Conferinta Nationala), cei prezenti au hotarat:

  1. Pe 28.11.2009 sa aiba loc Adunarea Generala Extraordinara a Asociatiei
  2. Functie de numarul de membri, adunarile pe cluburi sa stabileasca numarul de delegati la adunare si sa propuna delegati pentru Conferinta Nationala, care la randul lor sa fie validati de Adunarea Generala Extraordinara.

 

Astfel, s-a stabilit:

ASC GRIVITA                  cu 83 memb. sa aiba 8 deleg. la Adunare si 2 la Conf. Nat.

ASC TR. NITESCU          cu 55 memb. sa aiba 5 deleg. la Adunare si 2 la Conf. Nat.

ASC DOBROIESTI          cu 50 memb. sa aiba 5 deleg. la Adunare si 1 la Conf. Nat.

ASC 1 MAI                       cu 22memb. sa aiba 2 deleg. la Adunare si 1 la Conf. Nat.

ASC JUVENTUS              cu 46 memb. sa aiba 5 deleg. la Adunare si - la Conf. Nat.

ASC POP. LEORDENI     cu 35 memb. sa aiba 3 deleg. la Adunare si - la Conf. Nat.

ASC RAPID                      cu 24 memb. sa aiba 2 deleg. la Adunare si    la Conf. Nat.

ASC RANDUNICA          cu 37 memb. sa aiba 4 deleg. la Adunare si 1 la Conf. Nat.

 

 

La 28.11.2009, in prezenta a 28 de delegati din 6 cluburi, ASC GRIVITA, TR. NITESCU, DOBROIESTI, 1 MAI, JUVENTUS si POPESTI LEORDENI, a avut loc Adunarea Generala Extraordinara, la care au participat delegati ai 83% din totalul de 352 de membri ai Asociatiei “AS”. De precizat ca cele 2 cluburi care nu s-au prezentat, RAPID si  RANDUNICA, cumuleaza doar 61 de membri.

Conform art. 15 alin. 2 din Statutul “AS”, pentru a fi legat constituita Adunarea Generala Extraordinara necesita prezenta delegatilor a 2/3 din totalul de 352 membri, la 11.11.2009, adica 235 membri. Iara la Adunare s-au prezentat delegati pentru 291 membri.

Pe data de 02.12.2009, intregul Comitet nou ales, precum si membrii comisiilor, s-au prezentat la sediul “AS” pentru a lua in primire documentatia, stampilele, situatia financiara etc. Fostul presedinte, dl. Sandu Catalin, care trebuia sa predea documentele solicitate, ne-a comunicat ca nu este in posesia niciunui document, urmand ca in 09.12.2009 sa predea aceste documente. La aceasta sedinta nu au participat domnii Dinca Valeriu si Stanescu Paul, simpli membri in fostul Comitet. In 09.12.2009, ne-am prezentat din nou la sediul “AS”, fiind de aceasta data prezenti si domnii Dinca Valeriu si Stanescu Paul, care prin discutiile purtate ne-au spus ca nu suntem legal constituiti, ca intre timp numarul membrilor cluburilor RAPID si RANDUNICA au crescut de la 61 la peste 400 de membri si au refuzat sa ne predea documentele solicitate.

Reamintim ca pe data de 11.11.2009, intregul Comitet prezent, precum si presedintii de cluburi, au hotarat ca delegatii la Adunarea Generala si Conferinta vor fi alesi din numarul total de 352 membri cotizanti ai F.C.P.R. la acea data.

Rugam Comisia Juridica, de Disciplina, Litigii si Arbitraj a F.C.P.R. sa hotarasca:

a)      daca Adunarea Generala Extraordinara din 28.11.2009, organizata in baza art. 15 alin. 2 a Statutului “AS” este legala (conform prevederilor art. 9 alin “t” din statutul FCPR, Comitetul Director al F.C.P.R.: “hotaraste validarea sau respingerea organelor alese ale asociatiilor columbofile afiliate”);

b)      in cazul in care fostul Comitet nu preda toata documentatia, stampile si situatia financiara noului Comitet, va rugam sa ne dati acordul ca cele 6 cluburi cumuland 291 membri sa se poata organiza intr-o alta asociatie apartinand direct de F.C.P.R., cu denumirea de ASOCIATIA CRESCATORILOR DE PORUMBEI BUCURESTI (A.C.P.R.), fara nicio legatura cu actuala Asociatie “AS”.

 

 

Alaturat va inaintam dosarul cu documentele referitoare la aceasta Adunare Generala Extraordinara din data de 28.11.2009.

 

Presedinte:                    Parvulescu Liviu

Vicepresedinte:             Puf Ilie

Vicepresedinte:             Tanasoiu Marian

Resp. Tehnic:                Rusu Dan

Resp. Tehnic:                Paduraru Demis

Secretar:                         Popa Eugen

Resp. Financiar:            Cazacu Alexandru

Membru:                          Popescu P. Mihai

Membru:                          Radu Ilie"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din nou un week-end columbofil prolific pentru domnul SORIN FLOREA, din BucurestiConducerea UCPR respinge invitatia d-lui Marius Tunduc de a participa la olimpiada sub stindardul FNCPR !Targul de animale de companie si pasari exotice - Europa - Bucuresti - mai 2011, partea 1Seminar columbofil sustinut de catre maestrul columbofil american Alex BiecheSENZATIONAL: Pe 15 februarie 2013, Omenirea a fost salvata de catre extraterestri !
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.