Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

Mihai Niculescu, Bucuresti - Drept la replica - la materialul “Presedintia F.C.P.R.- Pareri Pro si Contra”


13:57, Miercuri, 16.12.2009 

Fata de publicarea articolului “Presedintia F.C.P.R.- Pareri Pro si Contra”, din 9 decembrie 2009, pe site-ul www.porumbel.net, doresc sa postati pe site-ul dvs. urmatorul DREPT LA REPLICA:

 


Pentru inceput fac mentiunea ca pe site-ul www.porumbel.net la comentariile postate de catre diversi crescatori la articolul mai sus mentionat a fost folosit in mod abuziv numele meu, cu cuvinte laudative la adresa unora dintre leaderii actuali ai FCPR. Din cele constatate de mine, se pare ca majoritatea comentariilor sunt postate pe respectivul site de catre persoane sub pseudonim, ceea ce nu mi se pare un lucru moral si decent. In momentul in care am incercat sa fac respectivele rectificari si sa aduc la cunostinta administratorului www.porumbel.net despre interventiile false si comentariile jignitoare care se fac, in numele altor crescatori, pe respectivul site, comentariul meu a fost sters. Ulterior din interventia mea au fost publicate doar cateva cuvinte si nu stiu de ce? Sa inteleg ca pe site-ul respectiv sunt acceptate si publicate doar comentariile care lauda patronii si actuala conducere a FCPR, restul opiniilor care exprima alte puncte de vedere fiind rejectate? Din aceasta cauza am ales site-ul www.rrp.ro sa imi exprim in totalitate punctul de vedere.

Asadar, in primul rand am transmis catre www.porumbel.net informatia conform careia dl. Niculescu Mihai, adica persoana care a facut comentariul la nr. 41 nu este una si aceeasi persoana cu mine, care locuiesc in Bucuresti.

In al doilea rind patronii si administratorii respectivului site au inceput campania electorala pentru ciolanul de la F.C.P.R. cu doua luni inainte de alegeri si au si stabilit persoanele care vor candida, cu indicatii precise pentru castigator !! Vreau sa le amintesc acestor stimati domni ca epoca comunista a apus in Romania incepand cu decembrie 1989 si in prezent traim intr-o tara democratica si europeana, inclusiv in sfera columbofila. Probabil dansii gandesc ca traim tot in comunism, adica in vremurile de trista amintire cand presedintii (la orice nivel ar fi fost ei) se numeau, nu se alegeau, dupa anumite interese. Tin sa mai fac precizarea ca la alegerile pentru conducerea FCPR care se vor organiza in prima parte a anului 2010 se poate inscrie orice columbofil roman,  atata timp cat respectate cerintele legale si statutare.

In opinia mea, persoana care va fi aleasa in functia de presedinte al FCPR ar trebui sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala pentru a nu ne mai regasi, pe viitor, in situatia jenanta si rusinoasa in care s-a aflat delegatia Romaniei la Olimpiada de la Dormund din acest an. Din informatiile noastre, se pare ca persoanele din conducerea FCPR care au reprezentat Romania la olimpiada, dar si la alte sedinte si intalniri ale FCI, nu inteleg subiectele care se discuta acolo si nici nu transmit mai departe, tuturor columbofililor romani, concluziile intalnirilor, asa cum ar fi normal. Si asta fie din vreun interes anume, fie din nestiinta, fie din rea vointa.  

Tot legat de alegerile care vor avea loc in cursul lunii februarie 2010, propun delegatilor care vor participa la respectiva conferinta nationala sa aleaga un om moral, onest, cu caracter, care sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala, un om care sa aiba puterea sa rupa acest lant josnic al aranjamentelor si spagilor oferite de catre persoane cu bani si interese in alegerile de la nivelul conducerii FCPR. Desi nu imi face placere sa o afirm, o fac pentru cei care nu sunt la curent cu faptul ca pentru un vot in favoarea unei persoane indicate se ofera “mici” atentii materializate in porumbei, porci, vitei etc.

Imi doresc si sper ca actualul presedinte al FCPR, in persoana domnului Bilan Florin, sa aiba curajul si onoarea (in al doisprezecelea ceas) sa publice, pe site-ul oficial al FCPR, un raport de activitate cat mai obiectiv si detaliat, cu plusurile si minusurile din activitatea sa, pentru ca toti columbofilii afiliati la FCPR si cei care se vor afla la conferinta nationala din februarie sa aleaga in cunostinta de cauza.

De asemenea, mi-as dori ca domnul presedinte domnul Bilan sa vorbeasca si despre neregurile care se intampla in prezent in filiala Prahova, avand in vedere ca acestea sunt foarte grave si influenteaza  in mod semnificativ campionatul national. Nu in ultimul rand doresc sa fie lamurita cat mai clar cu putinta situatia jenanta a porumbeilor Romaniei participanti la ultima olimpiada columbofila. Ar fi bine daca domnul Bilan ar preciza alaturi de ce persoane a participat la olimpiada si daca acestea au reprezentat legal Romania? Cred ca ar fi interesant de aflat si aspectul legat de pacaleala cu diplomele care ni s-au acordat la olimpiada. Trebuie spus ca aceste diplome nu au nici un fel de valoare atata timp cat nu sunt semnate de catre persoana autorizata din partea organizatorilor. Diplomele pe care delegatia Romaniei le-a primit pot fi facute la orice copiator peformant, nu au nici o valoare si nici nu sunt recunoscute la nivel international.

 

Inainte de a incheia acest drept la replica sper ca domnul Libotean si patronii dansului sa-si schimbe atitudinea fata de columbofilii din aceasta tara, sa fie impartiali fata de orice crescator si sa nu mai cenzureze comentariile care nu sunt in concordanta cu interesele patronilor. Mentionez ca in cele cateva randuri pe care am vrut sa le public in respectivul comentariu pe site-ul www.porumbel.net nu faceam decat precizarea ca eu nu sunt de acord sa fie folosit numele meu pe un site pe care majoritatea celor care fac comentarii nu au curajul sa-si publice numele real, ci scriu la umbra unor pseudonime,  pentru a putea jigni si improsca cu noroi pe toti cei care nu sunt in aceeasi barca cu ei. Iar in comentariul meu nu am folosit cuvinte jignitoare la adresa nimanui, ci au fost doar cateva nelamuriri care pana la urma tot vor fi clarificate, cu sau fara ajutorul celor nominalizati.

 

 

Va multumesc pentru atentia acordata.Mihai Niculescu

Bucuresti

16 decembrie 2009

FRC - decernare premii in cadrul ACM Bucuresti - 15 feb. 2009 - partea 1Ing. Mihail Cososchi, FCPR Bucuresti, vinde 6 porumbei de valoare la preturi deosebitePIPA.RO organizeaza licitatia anului 2010 in Romania la Expozitia Nationala a FRSC - 4 dec. 2010 la BucurestiDomnul Bebe Chicheanu - drept la replica la calomniile domnului Marius TunducCrescatoria Simion Emil - Bucuresti - perechi de reproductie 2009 - partea a 4-a
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.