Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site columbofil www.chinaxinge.com
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Drept la replica la anuntul din 28 oct. 2009 referitor la afilierea unor asoc. columbofile din jud. SJ si SM


17:27, Miercuri, 02.12.2009

 

In legatura cu aparitia anuntului publicat pe data de 28.10.2009, pe site-ul oficial al FCRP, referitor la afilierea unor asociatii columbofile din judetele Salaj si Satu Mare, am primit pe adresa site-ului nostru urmatorul `Drept la replica`:

 

 

 

“Continuare la

 

 ANUNTUL IMPORTANT

 din data de 1 noiembrie 2009

 

 

Intrucat domnisorul ingineras (???...), dupa publicarea anuntului a inceput sa dea telefoane in stanga si in dreapta pentru a-i intimida si ameninta pe unii columbofili cu caracter si coloana vertebrala, am revenit cu o replica la adresa inginerasului (???...) tanar care ar vrea sa le stie pe toate.

Domnisorule ingineras (???...) stim ca vreti sa candidati la functia de presedinte C.N.S. din cadrul F.C.P.R. Oare sunteti in masura sa faceti fata acestei functii ? Parerea noastra este ca NU. Domnisorule ingineras (???...), asa se face campanie pentru ocuparea unei functii inalte de conducere, prin alegerea de asociatii si oameni care va convin si stergand toate comentariile adevarate si lasandu-le doar pe acelea in care sunteti numai laudat? Sa stiti ca site-ul nu este al dumneavoastra personal, ci al tuturor columbofililor din F.C.P.R.

Domnisorule ingineras (???...), v-am mai rugat, respectuos, ca inainte de a face o afirmatie sau sa jigniti, sa va documentati temeinic, intrucat nu am furat si nici nu am facut ceva ilegal, ba din contra, asociatia noastra este singura ASOCIATIE JUDETEANA legal constituita, din toate punctele de vedere.

Domnisorule ingineras (???...), in viata trebuie sa sti si sa pierzi (nu cum procedati dumneavoastra acum cand veniti cu amenintari si jigniri la adresa unor columbofili care au dreptate).Domnisorule ingineras (???...), am inteles ca acel “Drept la replica”, din 1 noiembrie 2009, v-a cam iritat si agitat si ati inceput sa “SAPATI” pentru a descoperi cine l-a trimis, dar sa stiti ca tot ce a fost scris acolo este adevarat si intotdeauna adevarul doare rau.

Domnisorule ingineras (???...), de cand faceti dumneavoastra “GUNOAIE” pe unii columbofili mai in varsta, cu ce drept avand in vedere ca unii dintre ei va pot fi parinti? Din pacate acesta este limbajul si caracterul unui ingineras (???...) tanar.

Domnisorule ingineras (???...), nu imi face placere sa o spun, dar cred ca sunteti MASCARICIUL (Pacaliciul) FCPR, ca va vede o tara intreaga si rade de dumneavoastra.

De cand si pana cand inginerasul (???...) se autopropune si se invita la expozitie in China, ce merite deosebite are, intrucat sunt alti columbofili cu experienta si rezultate deosebite care ar avea dreptul si meritul sa mearga in China?

Domnisorule ingineras (???...), in incheiere vrem sa va spunem ca nu stiam ca sunteti si “Poet”. Ne-am convins de asta atunci cand am vazut cat de abil ati evitat sa raspundeti la intrebarile care vi s-au pus. Mai bine ne dadeati niste raspunsuri clare si explicite legate de Olimpiada, de revistelele columbofile la care ati ramas dator. Ne pare rau ca trebuie sa o spunem, dar opinia noastra este ca numai la amenintari, jigniri si dezmembrari de asociatii sunteti bun.

 

 

P.S. – Bravo domnule Costea Alexe !

 

Pentru persoanele care nu sunt la cunostinta cu subiectul, vreau sa va spun ca domnul Costea Alexe a scris un comentariu la seminarul Rohnfried – Video pe alt site iar inginerasul (???...) l-a sters. Va dati seama ce corect este si ce moral are inginerasul (???...) nostru?”

 

 

C.C., P.B., A.S.

FRC - decernare premii in cadrul ACM Bucuresti - 15 feb. 2009 - partea a 3-aDreptul la replica al unui grup de columbofili din ArdealDomnul SORIN FLOREA, din Bucuresti, alte achizitii columbofile de top de pe site-ul PIPA.BEDomnul SORIN FLOREA, din Bucuresti, alte achizitii columbofile de top de la PIPA ELITE CENTERClubul Columbofil `Aripi Pitesti` - ruta de zbor porumbei maturi in 2009
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.