Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

Domnul Bebe Chicheanu - drept la replica la calomniile domnului Marius Tunduc


23:48, Sambata, 28.11.2009

 

Bebe Chicheanu – Drept la replica

27 nov. 2009

 

Raspuns la calomniile domnului Tunduc Marius

 Nu inteleg cum un om ca dl. Tunduc Marius dupa venirea din China ma contacteaza telefonic spunandu-mi sa incetam acest dialog acid care a avut loc intre noi pe site-ul www.porumbel.net, in schimb revine in forta aducandu-mi niste acuze care nu-si au rostul.

Dl. Tunduc spune mereu ca eu mint in legatura cu X sau Y problema, nu ma acuza de furt, dar spune ca judetul Constanta are viteze de talie mondiala si nu isi explica cum realizam aceste viteze? Sa vedem ce explicatie are pentru vitezele aratate mai jos la alte asociatii decat Constanta. Oare si acestea fura? Am sa dau 2-3 exemple (daca doriti mai multe le gasiti consultand site-ul de clasamente si sunt foarte multe care depasesc 1800m/min.)

-         23.05.2009 Asociatia Braila, etapa Prezmyl, Polonia, 634 km viteza medie 1815 m/min, primul porumbel sosit 12:22:35 ultimul porumbel sosit 12:31:02

-         13.06.2009 Asociatia Brasov, etapa Hegyeshalom 1, 636,744 km, viteza medie 1907 m/min, primul porumbel 12:03:53, ultimul porumbel 12:48:37

- 13.06.2009 Asociatia Alba, etapa Wells, 809.567 km, viteza medie 1799.32 m/min, primul porumbel sosit 13:59:55, ultimul 14:50:35 si exemplele pot continua.

 

In ceea ce priveste concursurile cu judetul Salaj, am mai scris si nu vad sensul sa mai scriu acelasi lucru de doua ori. In schimb dl. Tunduc cand nu respecta RNS-ul spune ca este vorba de interpretabilitate. Dl. Tunduc ori nu stiti sa cititi, ori era noaptea tarziu cand ati citit raspunsul meu la acuzele dvs. in legatura cu comisia de disciplina. Eu nu v-am acuzat pe dvs. ca ati spus ceva despre aceasta comisie. Citez: Pct. 9 din art. meu spune asa “O alta gaselnita a acestei conduceri este aceea ca vor sa desfiinteze comisia de disciplina a FCPR pe motiv ca nu ii vad sensul (exista undeva numele dvs)?

La punctul 13 al domnului Tunduc in care spune ca a prezentat site-ul de clasamente presedintelui Belgiei si altor invitati la intalnirea din China, si vezi doamne a dat lumea columbofila peste cap, acestea sunt frectii la piciorul de lemn. Domnule Tunduc, Germania nu a facut clasamente ca noi, noi am facut dupa modelul lor si toate celelalte asociatii au facut aceste clasamente dupa propriul program pana sa faceti dvs. respectivul program de clasamente.

La punctul 14 imi mentin opinia cu privire la plecarea si revenirea acestor membri. In 2009 nu am fost 7000 de membrii, dupa cum spuneti dvs., ci in jur de 5800-6000 de membri, totusi o realizare din acest punct de vedere (o bila alba). In anul 2010 poate vom fi, nu stiu.

Stimati columbofili, acest domn Tunduc crede ca maretele lui realizari (cu productii la hectar de mii de kg, sper sa inteleaga aluzia!) ni le prezinta ca pe niste lucruri iesite din comun, nu ca pe ceva obisnuit, cel putin asa le consider eu. Domnule Tunduc, Paul Rusu, tandemul meu, nu are cum sa iasa in fata cu realizarile manageriale ca cele prezentate de catre dvs., deoarece el nu este presedintele Asociatiei Columbofile Constanta, el este doar membru al acestei asociatii. Domnul Paul iese in fata cu realizarile si rezultatele pe cale sportiva pe care vi le-a prezentat in articolul lui. Realizarile de care se bucura asociatia Constanta si pe care i le cereti domnului Paul, in realitate trebuia sa mi le cereti mie. Pentru ca dumneata te lauzi cu niste lucruri care dupa mine  se incadreaza in standardele normale, iar pentru presedintele unei asociatii ar trebui sa le considerati ca pe o obligatie, cel putin asa cred eu, ca de aceea ai fost ales de membrii acelei asociatii. Dar pentru ca ati adus discutia pe acest fagas, va prezint si eu, domnule Tunduc, realizarile mele. M-am implicat in problemele Asociatiei Columbofile Constanta de cand eram un simplu membru. Am preluat aceasta asociatie in anul 2003, cand am fost ales presedinte, cu un numar de 60-70 de membri, iar astazi are peste 250 de membri. Imbarcarile se faceau sub un pod sau pe terasa unui restaurant, astazi exista un loc de imbarcare foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. Sediul in care se tineau sedintele a fost renovat din temelie, am cumparat din banii proprii 2 masini moderne cu tot ce inseamna dotari (telefon, GPS, sistem de adapare a porumbeilor, sistem de ventilatie automat, capacitate peste 7000 de porumbei).

Din totalul de 250 de membrii, peste 60% sunt tineri pana in 35 de ani. Toti membrii in varsta si toti elevii beneficiaza,  in cadrul asociatiei Constanta, de zboruri gratuite. Am sponsorizat peste 35 de ceasuri electronice marca Brycon, iar incepand cu anul 2000 toate festivitatile de premiere sunt sustinute de mine. In fiecare an decernam in jur de 100-110 cupe care valoreaza in jur de 100 milioane lei vechi. Toti membrii asociatiei noastre, indiferent de varsta si situatie materiala, beneficiaza din 2003  de gratuitate la zborurile cu puii. Tot din 2003 la aceste zboruri ultima etapa este considerata derby si este sponsorizata de mine cu premii in bani de peste 100 milioane lei vechi.

Din anul 1999 avem un program de clasamente dupa sistemul german. In anul 2004 am organizat una dintre cele mai titrate expozitii din Romania prin numarul si notorietatea vedetelor columbofile care au fost prezente la aceasta expozitie. Toate acestea mi se datoreaza in totalitate mie deoarece eu personal am fost in Belgia si am invitat aceste personalitati. Am suportat toate costurile pentru acesti invitati, aici incluzand mese festive, excursii, toate suportate de mine. Printre invitatii de marca care si-au facut simtita prezenta la expozitia nationala din 2004 care a avut loc la Constanta s-au numarat domnii: Silvere Toye, Carlo Gyselbrecht, Mark Vandaele, Chris Hebberecht, Ad. Schaerlaeckens, Noel Lippens, W.d Wegre, Eros Carboni , dl. Bardos actualul vicepresedinte FCI si multi altii.

Elogiile la adresa acestei expozitii si la organizarea ei nu au contenit sa apara pe site-ul www.pipa.be . Deci domnule Tunduc, aceste realizari pe care dumneata le scoti acum in evidenta, multi alti presedinti de asociatie le-au facut cu multi ani inaintea dvs. Deci inca o data ma repet, eu cred ca toate aceste lucruri pe care noi le-am facut, le-am facut ca sa ne onoram functia cu care am fost investiti de membrii acelei asociatii.

Toate aceste exemple pe care le-am enumerat mai sus sunt lucruri pe care noi nu trebuie sa le folosim ca pe o emblema pentru a iesi in fata, ele nu ar fi fost facute daca nu am fi beneficiat si de ajutorul tuturor membrilor acelei asociatii.

Printre marile realizari (gen epoca de aur) ale domnului Tunduc sunt si cele vezi doamne “m-am invitat in China si o sa stam la masa bogatilor si multa, multa gargara”. Sa sti, domnule Tunduc, ca indiferent cine va fi ales in functia de presedinte la CNS si presedinte la FCPR noi nu vom avea loc la masa bogatilor niciodata si o sa iti spun de ce. La masa bogatilor, ca si in fotbal sau in orice fel de manifestare sportive, locurile sunt limitate. Si noi, ca si majoritatea tarilor din estul Europei, nu am fost cand s-au impartit aceste locuri si de vandut nu vinde nimeni, asa ca nu te mai imbata cu iluzii (dar este bine ca speri, SPERANTA NU MOARE NICIODATA!!!).

In cazul traducerilor si scrierilor dvs, acestea sunt probleme care nu au nimic cu realizarile columbofile, sunt afacerile dvs, ca si organizarea acelor seminarii. Este normal sa-ti promovezi produsele, domnule Tunduc, asa face un administrator pentru firma sa (las-o mai moale cu 30%) intrebati pe cei care au cumparat aceste produse, care a fost pretul.

Intr-unul din atacurile pe care le lanseaza dl. Tunduc asupra mea este si acela ca eu vreau sa devin presedinte pentru imagine. Nu as fi crezut niciodata ca un om ca dl. Tunduc se poate prevala de o asa marsevie. Este cea mai josnica minciuna pe care o arunca dl. Tunduc pentru a ma denigra.

Stimati columbofili, imi trebuie  mie functia de presedinte ca sa-mi fac imagine? Ce fel de imagine, ca nu il inteleg pe acest om? Imaginea mi-am facut-o prin activitatea si realizarile mele la Asociatia Columbofila Constanta, prin rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul timpului, prin rezultatele care le-au obtinut porumbeii mei in alte crescatorii etc. Mai am nevoie eu de imagine? Nu am destula imagine? Imagine poate vrea sa-si faca dl. Tunduc, prin candidatura la functia de presedinte CNS, pentru ca dumnealui este un anonim, nu eu. Daca nu l-ar fi luat dl. Cosmin Olteanu sub aripa lui si astazi ar fi tradus carti columbofile.

DOMNULE TUNDUC, ESTI UN MINCINOS DE CEA MAI JOASA SPETA, IMI PARE RAU CA O SPUN, DAR ASTA ESTI!

 

Am trimis acest articol pe site-ul rrp.ro pentru ca dl. Tunduc i-a ordonat domnului Libotean sa inchida comentariile de pe site-ul www.porumbel.net si sa le mute la pagina 5.

Platforma program a domnului Hristu Chicheanu, Constanta, candidat la functia de presedinte al FCPRCrescatoria domnului Gigi Dobre - statul Washington, USADomnul Stancu Dumitru - Bucuresti - vanzare intreg lotul de porumbeiUCPR Constanta - dl. Marian Dumistracel - Drept la relica !Licitatie de porumbei a domnului Alexandre Margris - Franta, pe site-ul familiei Sibille - Belgia
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.