Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site columbofil www.chinaxinge.com
FarmaVet - produse de uz zooveterinar si ptr porumbei
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria TITA - ANDU
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV
Dr Adrian Colniceanu produse columbofile

Familia Herbots - pe locul 1 sunt intotdeauna porumbeii (partea a 4-a)


10:45, Joi, 04.09.2008

Partea 4: De la expert in cresterea porumbeilor la cetatean al
globului pamantesc...
 
Herbots este un nume.... Nascut, crescut si format in regiunea situata intre Tienen si Sint-Truiden - Halle-Booienhoven: linia de demarcatie dintre Haspengauw si Regiunea Fructelor. Acesta este locul din care Herbots se trage si unde a crescut. Membrii familiei Herbots au devenit cunoscuti, bine cunoscuti si in final faimosi. Asta din cauza oamenilor si a porumbeilor. Iar premiile columbofile obtinute in concursuri au ajuns fara de numar. Si fara as dori acest lucru in mod intentionat, sportul cu porumbei voiajori i-a facut cunoscuti in lumea intreaga. 
Tatal Filip si-a delegat fiii si pe fiica sa: Jo, Miet si Raf. Numele lui Herbots s-a transformat practic intr-un monument mondial – fara ca acesta sa isi doreasca in mod intentionat acest lucru. Asta se intampla din cauza faptului ca Herbots continua sa obtina rezultate sportive deosebite.
Succesul este bucuria lor in viata. Acest lucru se intampla ieri si se va intampla si maine. Si ei vor continua sa obtina aceleasi succese. Experienta, la care se adauga creativitatea si entuziamul tinerei sale echipe ii propulseaza pe membrii familiei Herbots pe harta mondiala a sportului columbofil. Halle-Booienhoven era deja o zona multiculturala, chiar inainte ca acest cuvant sa fi fost inventat.

Dar - in ciuda apartenentei lor la civilizatia mondiala – familia Herbots ramane ceea ce a fost de fapt. O familie unita, capabila sa stea impreuna la aceeasi masa....
In prezent Herbots este belgian. Dar uneori are un aer italienesc......
Membrii familiei Herbots se roaga impreuna, muncesc impreuna, traiesc impreuna. Impreuna acestia reprezinta totul, inclusiv sportul si porumbeii. Pentru ca una nu poate exista fara cealalta.

Exact aceasta este ceea ce-i face atat de similari si de reali. Halle-Booienhoven, Belgia, globul pamantesc... Herbots este un expert in cresterea porumbeilor, in plus este si cetatean al acestei planete. Dar mai presus de toate, cel mai mult conteaza natura umana. Si aceasta poate cantari de doua ori mai mult decat orice.

HERBOTS...CRESCATORIA UNDE VISELE DEVIN REALITATE....
 
 

articol scris de familia Herbots - Belgia


Familia Herbots - pe locul 1 sunt intotdeauna porumbeii (partea a 4-a)Imagini cu porumbeii si crescatoria domnului Valentin Traistaru, orasul Comarnic, jud. PrahovaDomnul George Chivu, FCPR Bucuresti - cateva dintre rezultatele ultimilor ani si o parte dintre porumbeii saiIn vizita la unul dintre campionii Bucurestiului - domnul ILIE PUF (partea 4-a)Familia Herbots - pe locul 1 sunt intotdeauna porumbeii (partea a 2-a)
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2019 RRP. Toate drepturile rezervate.