Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

Tandemul ONOFREI - PREDA, UCPR Ploiesti, rezultate foarte bune la etapa derby cu puii de la Nikolaev, 29 sept 2014


21:46, Duminica, 28.09.2014 

Domnii Onofrei Ioan (in stanga imaginii) si Preda Daniel - doi columbofili foarte seriosi si ambitiosi, care se completeaza perfect in cadrul tandemului pe care l-au format de curand si deja rezultatele de top au inceput sa apara. Aici va sunt prezentati cei doi excelenti pui sositi pe pozitii de top in cadrul gruparii dar si al lansarii

 

 

Duminica, 28 septembrie 2014, gruparea columbofila din zona Ploiesti afiliata la UCPR a avut un spectaculos derby cu puii de la Nikolaev (Ucraina), distanta de aproximativ 510 km. A fost o etapa grea, dar si frumoasa in acelasi timp. Unii dintre performerii acestei etape sunt membrii tandemului columbofil Onofrei Ioan & Daniel Preda, din Ploiesti, care au avut rezultate foarte bune. Primul pui sosit in crescatoria celor doi columbofili si locul 2 pe grupare a fost RO-1444952-2014 (posibil in primii 5 porumbei sosit pe intreaga lansare). Tatal acestui pui provine de la dl. Moise Ninel (un bun prieten columbofil de-al domnului Preda) si are seria RO-022255-2011, un porumbel care in anul 2011, la zborurile cu pii, a clasat 5 etape din 5 zburate, printre care doua etape de Demifond (la Romanesti si Bivolari). Mama acestui pui, RO-0863252-2010, este reprodusa la dl. Preda in crescatorie si este o combinatie 50% Cosmin Olteanu x 50% Nicu Bizdrigheanu.

 

 

In continuare va oferim pedigreele parintilor puiului RO-1444952-2014:

 

 

 

 

 

  

 

 

Al doilea pui sosit are seria RO-0722712-2014, provine de la dl. Moise Ninel si este 100% Olteanu Cosmin. Ca si origine acesta are in sangele lui: Marc Verschelde, Desmet Mathijs, Philippe Frederick, Janssen, iar in pedigreul puiului apar mai multi porumbei campioni si olimpici ai Romaniei (celebra femela RO-000279-2002 – locul 2 la columbodromul Grand Prix din Ungaria, care este si mama la patru campioni nationali: RO-0000375-2002 – castigator a 4 cupe la nivel national, un frate al celebrului porumbel RO-000312-2002 – campion national si olimpic, participant la olimpiada de la Porto si sora cu femela RO-000271-2005 – vicecampioana nationala la categoria General Palmares si participanta la olimpiada de la Dortmund.

 

 

 

In continuare va mai prezenta cateva dintre rezultatele foarte bune obtinute de catre tandemul Onofrei – Preda la etapele cu puii din acest sezon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Columbodromul SUPER STAR, Rm. Valcea - etapa finala - editia 2013 - partea 1Columbodromul international de la Corabia - etapa derby finala, Darabani, 19 aug. 2012 - part 3Puf Ilie - FCPR Bucuresti, octombrie 2014 - Multumesc, multumesc, multumesc ! UCPR Dambovita - propunere de plan de zbor pentru 4 cluburiLa Bucuresti, asociatiile ACPB si AS au stabilit planul de zbor si detaliile participarii la concursuri in 2014 !
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.