Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Pe cate columbodroame veti participa in 2019?
1
2
3
4
Nu voi participa

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site-ul columbofil EBPigeon.com
Site columbofil www.chinaxinge.com
FarmaVet - produse de uz zooveterinar si ptr porumbei
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria TITA - ANDU
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SITGES PARADISE
Columbodrom PIGEON BEST - Prahova
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international ORIZONT - Baicoi, Prahova
Columbodromul international BRASOV
Dr Adrian Colniceanu produse columbofile

Materiale Premium

 

Stimati columbofili,

 

 

Incepand de astazi, pe site-ul <Romanian Racing Pigeons> o parte dintre materialele postate la sectiunile de specialitate ale site-ului nostru vor fi incadrate la sectiunea <PREMIUM>.

Accesul si vizualizarea materialelor din zona <PREMIUM> de catre columbofilii interesati se va face pe baza unui abonament trimestrial, care se ridica la valoarea de 15 Ron / 3 luni.

Pentru inceput, plata abonamentului trimestrial se face direct in CONTUL IBAN IN LEI nr. RO34RNCB0318004038560002 deschis la Banca Transilvania, pe numele Dragomir Alexandru. In perioada urmatoare, plata abonamentului se va putea face si prin SMS, direct de pe telefonul dvs. mobil (referitor la aceasta modalitate de plata vom reveni cu amanunte la momentul oportun).

Dupa plata abonamentului trimestrial, columbofilii abonati sunt rugati sa trimita un mail (pe adresa contact@rrp.ro) sau un mesaj la numarul de telefon 0727.768.568, cu indicarea numelui complet, a adresei postale si a telefonului lor mobil, dupa care, in interval de maxim 24 de ore vor primi pe adresa de mail si printr-un SMS codul lor unic de acces la sectiunea <PREMIUM> pentru toata perioada abonarii. Abonamentul intra in vigoare incepand cu data trimiterii de catre RRP.RO a codului unic de acces catre columbofilii abonati.

Pentru crescatorii interesati, mai aducem la cunostinta faptul ca persoanele care se vor abona pentru o perioada de minim 6 luni vor beneficia de o luna gratuitate de acces la sectiunea <PREMIUM>, iar toate numele columbofililor care au abonamente de minim 6 luni vor intra in baza de date a RRP.RO care va oferi cadou la trei crescatori, trimestrial, prin tragere la sorti, 3 porumbei de valoare provenind din crescatoriile unor campioni columbofili ai Romaniei dar si din strainatate.

Mai trebuie sa va aducem la cunostinta faptul ca pentru buna gestionare a sectiunii <PREMIUM>, accesarile si corecta utilizare a codului UNIC de acces de catre abonati vor fi monitorizate atent si zilnic de catre administratorii RRP.RO.

 

 

Cu stima,

Administratia RRP.RO

 

 


Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2019 RRP. Toate drepturile rezervate.